ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
balletus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Mart 2006 22:32
Son Ziyaret:
29 Kasım 2012 03:24
Toplam Mesaj:
224 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Sipahi
Doğum Tarihi:
24 Haziran 1969
Yaş:
54
İl:
Antalya
Meslek:
Bale Sanatcısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Sipahi/Antalya 120*55*60 + 100*45*60 + 2 * 50*50*50 Panda çift Red Roze Çift 3 yetişkin discus.40genç Panda40yavru panda.

SON 10 MESAJI

Uygar Sanal Hobi Odası
Hocam ellerine sağlık harika olmuş.
Discus Büyümesinde basınç etki eder mi?
Dert etme kardeşim demmeki biz anlaşmışızz , ben sadece şu aralar sık sık olan anlamsız tartışmalara mahal vermek istemediğimden acıklama ihtiyacı duydumm.Bu tür konular ilgimi cekiyor senelerdir aynı cisiyet ayrımı aynı iç parazit aynı kumlu discus tankı.Daha önce yazılan çok güzell tartışmalar konu başlıkları varken yeniden aynılarını acıp birde tartışmak herkezi geriyorr.
 
Dediğim gibi 60 cmlik derinlik iyi 70 olduğunda balıklar içi iyi olabilir ama senin temzilemen çok zor olurr.
_IsPaRTa DiSCuS_
Emin olabilirsin kardeşimm dükkan seninn.Biliyorsunn bende süpriz bitmez yanlız şu aralar zaman bulup süpriz yapmak için uğaraşamıyorumm.Eski telefonu kullanıyorsan yarın ararımm.
Discus Büyümesinde basınç etki eder mi?
Sevgili arkadaşlarr her halde doğru ifade edemedimm işin zor kolay gelsin demekle doğal ortamlarını hazırlamaya dedim. Bizlerin beslediği ürettiği discuslar yaşadığımız yüzölçümüne adapte edilmiş be bizim topografyamızdan cıkan sularla yetiştirdiğimiz balıklar.
Yoksa yerli üretim balıklar bence lepistes beslemekden daha zor değill.

Zor olan üretimm aşamasından sonrakii aşamalarr. Burada söz edlin konuda ender sözedilen bir konu olduğu için nacizane katkıda bulunmak istedimm siz sevgili kardeşlerimle bilgilerimizi paylaştığımız formuda korumak ve yazışmalarımızdada biraz daha dikkatli olmak gerektiğinede inanan ağabilerinizdenimm.

Dikkatiniz için şimdiden teşekkür ederimm.

Discusa Yeni Başlayanlar İçin®
Erman bey ellerinize sağlık son zamanlarda okuduğum en güzell kaynakk. Resimlerde harika bir kaçınıda canlı görme şansını yakaladım.İlteriş in tanklarını gördüm inanın resimdekinden daha güzeller. Erdalın balıklarından yetiştirdimm şimdilerde yavrularını alıyorumm.
Artık discusa geçmek isteyen arkadaşlarıma kardeşlerime sizin yazdıklarınızı 5 defa okuduktan sonra benimle konuşmalarını rica ediyorum Göz%20Kirpma.
 
Sadece bir ricam var bir arkadaşımm , yazınızı okuduktan sonra yavv bu kadar zormudur dedi. Bence bizim sularımızda büyütmek boylandırmak keyifle seyretmek rutin bir kaç kacınılmazı gercekleştirince , aslında kolay bile sayılabilir.
 
Söz konusu olan talı su dünyasınınn kıralıdır beslemek istediklerii..
 
Tekrar tebrik ediyorumm.Thumbs%20UpKazanannn
Discus Büyümesinde basınç etki eder mi?
Sevgili kardeşimm Discus yetiştirmek istiyorsan bence yerine göre minimumm 100*60*50 yap discus derinleri sever ama unutmakii onu sen temizliyeceksinn.Doğal ortamını hazırlıyacaksan işinn zor kolay gelsinn.
Antalya 08/11/2009 buluşması gerçekleşti foto s12
Sevgili kardeşim Buğra veryansın etmekde haklısınn sana katılıyorumm yanlız çok fazla son yazmışın son yazdığın düzellt .Burada herkez hobist olarak bu toplantılara katılıyorr pazar günü bir çoğumuzunn işleri veya aileleriyle boş tek günü oluyor sen ben fedakarlık yapabiliriz ama bunu her kezden bekleyemeyiz .Rahat oll ve istersen bir müddet bu tür bir toplantı düzenlemeyelimm daha sonra tekrar ön ayak olursunn bu toplantıların senden benden çok gelen geç arkadaşlarımıza faydası var.Antalyadaki akvaristlerin bir araya geldiği tek toplantıı.Bunuda bir vatani görev olarak görebilirsinn. 
 
Ama Son olarak yazıyorum en son yazdığını düzellt lütfenn.
balletus2009-11-08 22:37:57
Barları kırmızı discuslar

Sevgili kardeşim balıkların ya red map yada panda yani pigon cinsi  çok güzeller  nazar değimesin.Balıklarının barlarınınn kırmızı olması gayet doğaldırr bu türlerle uğraşan kardeşlerimmde bilirler.Sitrese girenbalık koyulaşır ama büyüme esnasında renklenirken doğal olarak  turuncu gözükürlerr.

_IsPaRTa DiSCuS_
Mehmetcim tebrikler harika balıkların var çok güzell sistemini kurmuşun kolay gelsinn .Ne zamandır haberleşemedik az öncede akvaryum klüp toplantısından geldiimm yoktun gözlerim seni aradıı.Biliyorsun sana her türlü yardıma hazırım.Hatta geldiğinde eli boş da yolamamm Göz%20Kirpma
Bunlarda benim yavrucuklar ve anaçlarım.
Atila naberr uzun zamandır forma girmemiştimm senin balıkları görünce gözüüm gönlüm acıldıı allah eline koluna sağlık versinn.çok güzeller maşallahları var

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.