ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
keremygt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
1 saniye önce
Toplam Mesaj:
14 [1.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerem Yiğit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerem Yiğit

SON 10 MESAJI

Komidinim Akvaryumu Taşır Mı?
[QUOTE=Kazaritachi]Risk yokki altına strafor koysun rahatca kullanır sağlam bunlar[/QUOTE]

Evet benim bahsettiğimde o zaten kesin demiyorum. ama neden risk olduğunu bile bile yapalım. önlem almak lazım
[QUOTE=Kazaritachi]Taşır bence aynı tarz ayaksız 1994 yapımı komidin kullanıyorum çok sağlam oluyor bunlar[/QUOTE]

Ben risk almama Taraftarıyım illa koyulacaksa önce oranın ölçüsünde sunta vb. bişey onunda üstüne strafor koyulup Akvaryum öyle koyulursa ağırlığı eşit şekilde dağıtır. Benimde 120 litre civarı 2 Akvaryumum var. Biri dolabın üzerinde biri Paletin üzerinde ikisini de dediğim şekilde yerleştirdim. birini 5 diğerini 1 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.

[QUOTE=Samnastrp]Hiç kullandınızmı da yorum yapıyorsunuz ben kendim kullanıyorum benim çekmece bile yok.75 litre[/QUOTE]

evet tecrübe sahibi olacak kadar kullandım
[QUOTE=Samnastrp][:((]
Nasıl patlar?Ayrıntı çekmeceli kapalı dolaba nasıl kanı vardınız.Bence taşır.Amaaa kenarları boşa gemicek 1 cm de olsa.[/QUOTE]

Komidin diyor. akvaryumu koyduğu yerin alt kısmı çekmece olduğu için boş. ve 100 litre zaten başlı başına ağır bide içine kum dekor filtre koyunca daha da artacak ağırlık kısa vadede bişey olmama ihtimali var. Ama uzun vadede Sorun çıkarır
[QUOTE=Marinette]
Gördüğünüz komidin 100L akvaryumu taşır mı?
Herhangi bir destekle güçlendirebilir miyim?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/269998/221120252212441.jpg[/IMG][/QUOTE]

taşımaz patlar akvaryum[EDIT]keremygt,2025-11-22 22:27:37[/EDIT]
Lepisteslere Yem Dışında Ne Verebilirim ?
[QUOTE=İsmail_96965]Canlı yem kullanın en basitinden artemia 3 çeşit yem yeter aslında [/QUOTE]

Yazın yavruları ayrı akvaryumda büyütürken canlı artemia çıkartıyordum. şimdi zamanım olmuyor canlı artemia ya Ve artık ayırmıyorum yavruları ana tank tan . Haftada 1 gün sabahki öğünde kurutulmuş artemia veriyorum.[EDIT]keremygt,2025-11-16 19:17:59[/EDIT]
Lepisteslere Yem Dışında Ne Verebilirim ?
3 çeşit yem var elimde kovadan bölme yaprak yem. Tetra pro colour. birde Tropical mini granül var (hepsi kovadan bölme) Bu yemler haricinde ne verebilirim ? 120 litre akvaryumda anaç ve yavrular Karışık

Bir gün Sabah Tetra veriyorum ertesi gün sabah tropical veriyorum. Akşamları da Yaprak yem verip. Her gün 2 defa besleme Yapıyorum.

[EDIT]keremygt,2025-11-16 19:11:16[/EDIT]
Pengasus Köpekbalığını Nasıl Hızlı Büyütülür ?
[QUOTE=Cyber_Scout]Chatgpt'yi dikkate almanızı yerinde olmaz mı?
Neyi sorduğunuzu anlayamıyorum..

İyi beslenme ile tüm türler hızlı gelişir..[/QUOTE]

Chatgbt ye nasıl hızlı büyütülür diye sordum. oda protein ağırlıklı yem ve çiğ balık parçaları verebilirsin dedi. Akvaryumda ayriyetten japonlarda var tavuk ve balık versem japonlara zararı olurmu ? Bide nasıl alıştırabilirim Tavuk ve Balığa
[QUOTE=Cyber_Scout]
Pengasus etçil değil mi?
[/QUOTE][QUOTE=Cyber_Scout]
Pengasus etçil değil mi?
[/QUOTE]

challenger full etçil. Pengasus hepçil ama ağırlıklı olarak etçil değil diye biliyorum
Hangi Türü Besleyebilirim
[QUOTE=Cyber_Scout]
80cm bir kenar uzunluğu.. diğer 2 ölçü nedir?
[/QUOTE]

yükseklik- 45 cm

genişlik- 35
80 cm Bombeli akvaryumda 1 Adet 10-12 cm civarı pengasus var. nasıl hızlı boylandırabilirm. Chatgbt küçük balık eti parçaları verilebilir diyor. akvaryumda japonlarda var. yardımcı olabilirmisiniz ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.