ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SloveS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Aralık 2006 14:01
Son Ziyaret:
01 Kasım 2017 19:56
Toplam Mesaj:
452 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1987
Yaş:
37
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Konya ilangi gold larım sf 11 de AMA ÇAKMALARIN YAVRUSU :))
Balıkları bilmem ama tatlılar güzel gözüküyor :P
Konya ilangi gold larım sf 11 de AMA ÇAKMALARIN YAVRUSU :))
Maşallah, çok güzeller.
Yusuf kardeşim, O akvaryuma da ilangi yakışırdı zaten. Ben beceremedim ama bence sen yavru almayı da başaracaksın. Allah kayıpsız büyütmeyi ve boy boy yavru almayı nasibetsin.
Konya ilangi gold larım sf 11 de AMA ÇAKMALARIN YAVRUSU :))
Akvaryumumu geri isteriiiiiiiiim 
Şaka bir yana gerçekten çok hari bir akvaryum olmuş. Balıkların da maşallahı var. Birbirinden güzeller. Geriye karşısına geçip çayı yudumlamak ve yavruları beklemek kalıyor.
Hobide Son Durağınız Hangi Tür Olurdu
Hobiyi bıraktığımda tropheus ilangi, canlı doğuran ve melek (toplam 2 akvaryum) balıkları besliyordum. İmkan olurda inşallah tekrar başlarsam tercihim discus veya tropheus olacak.
Yaşlılıktan ölen balığınız var mı?
Cenk Bey, maalesef hobici arkadaşlarımızın çoğu (buna bende dahilim) beslediği balıktan çok çabuk sıkılıyor ve sık sık tür değişimine gidiyor. Bu sebeplede beslediği balık ömrünün son demlerine gelmeden elden çıkmış oluyor. Benim en uzun süre beslediğim balık 2 yıla yakın süreyle ilangiler oldu. Önceki baslediğim balıkları hep başka bir tür beslemek hevesi ile elden çıkardım. İlangilerimi ecelleriyle ölene dek beslemek isterdim ama bu seferde evlilik dolayısyla istemedende olsa elden çıkartmak zorunda kaldım. Şimdi hobiye ara verdim. Tekrar başlarsam besleyeceğim balıkları (Büyük ihtimalle tropheus veya discus olacaktır.) ecelleri ile ölene dek beslemek istiyorum. AdamGibi2010-11-15 12:05:34
bu nasıl bir yemleme çeşidi
Ekmeğe tereyağı sürer gibi :), benim bile iştahım açıldı.
Tropheuslar doğal ortamında, yani Tanganyika gölünde kayalar üzerinde oluşan yosunlarla besleniyorlar. Bu arkadaşı tebrik ediyorum. Doğala en yakın beslenme çeşidini icat etmiş. Bundan daha doğalı, balkon veya güneş gören başka bir yerde, leğenin içine koyulacak kayaları yosunlandırıp akvaryuma koymak olacaktır.
Fikirlerinize İhtiyacm Var
[QUOTE=Mephisto58]Bitki akvaryumu için diyecek bişeyim yok,hiç bitki yetiştirmedim yanlız kumu çok temiz bir şekilde yıkaman lazım ve bana sorarsan akvaryumu boşalt kumu çok temiz yıka ve yerleştir kumu en sağlıklısı öyle olacaktır.Aksi halde kayıp verebilirsin.[/QUOTE]
Tayfun Bey galiba başka bir mesaja cevap yazarken karışıklık oldu . Tebessüm Çünkü arkadaşın sorusu ile sizin verdiğiniz cevap arasında herhangi bir bağlantı göremedim. Göz%20Kirpma
Saygılar.


Konyalıların Dikkatine
Rica ederim. Umarım faydalanmışsınızdır.
MELEK BALIKLARI VE AKVARYUM?
İlk planda canlıdoğuran besleyebilirsiniz. Melek balıklarından vazgeçmek istemiyorsanız, anasayfadaki makaleler kısmında melek balıkları ile iglili makaleleri okuyup yeterli bilgiye ulaşınca bu güzel balıkları beslemeniz daha doğru olur.
AdamGibi2010-08-18 16:25:10
Konyalıların Dikkatine
Meram Yeniyol'da bilmiyorum, ancak Hava Hastanesi'nin karşısındaki SSK binasının arka sokağında Teleskop Akvaryum var, fiyat ve malzeme çeşitliliği bakımından oraya uğramadan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca dolmuş veya otobüsle kolayca ulaşbilirsiniz. TCDD Altgeçidini geçtikten sonra inerseniz en fazla 3-5 dakika yürüme mesafesinde.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.